ANASAYFA / Genel / YETKİ ÖZ ORMAN İŞ SENDİKASINDA
YETKİ ÖZ ORMAN İŞ SENDİKASINDA
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 03.10.2022 19:32

YETKİ ÖZ ORMAN İŞ SENDİKASINDA

03.10.2022 19:32

Bütün algılara rağmen Öz Orman İş Sendikamızın haklı davasında sancağı asla yalnız bırakmayan, güçleri ile gücümüz olan değerli TİGEM emektarlarına TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Yapılan algı ve yanlış yönlendirmelerle Öz Orman İş Sendikasından istifa ederek farklı sendikalara geçen arkadaşlarımızın tek ailesi Öz Orman İş’te birleşimi hem işçilerimizin hem de örgütlü sesin doğal kazanımlarından faydalanmak açısından ortak fayda doğuracaktır. Üye olmayan arkadaşlarımızın doğabilecek hak mağduriyetlerinde Öz Orman İş Sendikamızın sorumlu olmayacağını bilgilerine sunmak istiyoruz.

Değerli TİGEM işçileri

Verilen mücadelelerle TİGEM işçisinin kazanım hanesi her zaman daha iyi şartlar altına alınması hususunda mücadele vermekteyiz. Bu güne kadar sorunları çözen, alınmış olan hakların mimarı olan sendikamız bundan sonraki kazanımlarda başarı hanesini yükseltecektir. TİGEM işçisinin göstermiş olduğu gayreti Toplu İş Masasında da gereken kazanımları elde etmesini sağlamak başlıca görevimiz olacaktır.

Bu sebeple yıllardır üyelikleri ile Öz Orman İş Sendikasını yetkili kılan, yetkili olmasını sağlayan, güçleri ile sendikal mücadelenin gücü olan bütün TİGEM emekçilerimize teşekkür ediyoruz.

Sen yoksan biz 1 eksiğiz cümlesinden hareketle, farklı sendikalarda olan arkadaşlarımızı Öz Orman İş ailesi çatısı altında bir ve bütün olmaya davet ediyoruz.

 

                                                                                               GENEL YÖNETİM KURULU

MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni