Ö Z  O R M A N - İ Ş  S E N D İ K A S I

Öz Orman İş Sendikası Genel Başkanı
settaraslan@ozorman-is.org.tr
ÖZGEÇMİŞ

1950 yılında Yozgat'ın Görpeli köyünde doğan Settar Aslan, 12 Eylül 1980 sonrasında profesyonel olarak sendikacılığa başladı.

Uzun yıllardır sendikal tecrübe ve birikime sahip olan Aslan, Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Tarım Orman-İş Sendikasının 7-8 Nisan 2007'de yapılan 2. Olağan Genel Kurulunda Genel Başkanlığa seçildi. Tarım Orman-İş, 3 Mayıs 2008 tarihinde yapılan olağanüstü genel kurulda Öz Orman-İş Sendikası'na katılma kararı aldı. Settar Aslan, yapılan seçimlerde Öz Orman-İş Sendikası Genel Başkanı seçildi. Aslan, 9-10 Temmuz 2011 tarihlerinde yapılan Öz Orman-İş 2. Olağan Genel Kurulunda yeniden Genel Başkanlığa seçildi. Settar Aslan, 14-15 Mayıs 2015 tarihlerindeki 3. Olağan Genel Kurulda, yeniden Öz Orman-İş Genel Başkanlığına seçildi.

Settar Aslan, aynı zamanda Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcılığı görevini de yürütmektedir.

Bayram AYAZ
Öz Orman-İş Sendikası Genel Sekreteri
bayramayaz@ozorman-is.org.tr
ÖZGEÇMİŞ

1971 yılında Antalya'nın Serik ilçesinde dünyaya geldi. İlköğrenimini 1984'te Serik'te tamamladı. 1987'da Antalya Endüstri Meslek Lisesi Motor Bölümünü bitirdi. Vatanî görevini 1991-1992'de Ankara Polatlı Topçu ve Füze Okulu'nda tamamladı.

Aynı yıl, Antalya Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Merkez İşletme Müdürlüğü'nde iş makinası tamircisi olarak çalışmaya başladı. 1993'te Antalya Orman Tamirhane Müdürlüğü kurulunca, bu birimde görev aldı. 2006'da aynı işyerinde atölye formeni oldu.

Sendikacılık hayatı, 2004 yılında, Tarım Orman-İş Sendikası Genel Merkez Denetleme Kurulu Üyesi seçilmesiyle başladı. Tarım Orman-İş'in 2007'deki İkinci Olağan Genel Kurulunda Genel Sekreterlik görevine seçildi. Tarım Orman-İş'in, 3 Mayıs 2008'deki Olağanüstü Genel Kurulunda Öz Orman-İş Sendikası'na iltihak etmesi ve akabinde yapılan Öz Orman-İş Birinci Olağan Genel Kurulunda, bu sendikanın Genel Sekreterliğine seçildi. 9-10 Temmuz 2011 tarihinde yapılan Öz Orman-İş İkinci Olağan Genel Kurulunda Genel Sekreterlik görevine yeniden seçildi. Bayram Ayaz, 14-15 Mayıs 2015 tarihlerinde yapılan 3. Olağan Genel Kurulda, Öz Orman-İş Genel Sekreterliğine tekrar seçildi.

Ayaz, evli ve 2 çocuk babası.

Ali BİLGİN
Öz Orman-İş Sendikası Genel Mali Sekreteri
alibilgin@ozorman-is.org.tr
ÖZGEÇMİŞ

1961 yılında Mersin'in Tırtar köyünde doğdu. İlkokulu 1973'te Tırtar'da, orta okulu 1976'da Mersin Tevfik Sırrı Gür Lisesi'nde bitirdi. 1978'den 1982'ye kadar inşaatlarda soğuk demirci ustası olarak çalıştı. Vatanî görevini 1982-1983'te Ankara-Mamak ve Ağrı'da muhabereci olarak yaptı.

1984-1986 arasında, inşaat demirci ustası olarak yurtdışında çalıştı. 1987 yılında Mersin Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Merkez İşletme Müdürlüğü'nde yangın söndürme işçisi olarak işe başladı. Buradaki görevini daha sonra lokal ve misafirhane görevlisi olarak sürdürdü. Sendikacılık hayatı, 26 Eylül 2003'te, Tarım Orman-İş Sendikası Birinci Olağan Genel Kurulunda, Yönetim Kurulu Yedek Üyeliğine seçilmesiyle başladı. Tarım Orman-İş'in 2007'deki İkinci Olağan Genel Kurulunda ise Genel Mali Sekreterlik görevine seçildi.

Tarım Orman-İş'in 3 Mayıs 2008'deki Olağanüstü Genel Kurulunda Öz Orman-İş Sendikası'na iltihak etmesiyle birlikte, Öz Orman-İş Sendikası Genel Mali Sekreterliğine seçildi. 9-10 Temmuz 2011 tarihinde yapılan Öz Orman-İş İkinci Olağan Genel Kurulunda Genel Mali Sekreterlik görevine yeniden seçildi. Ali Bilgin, 14-15 Mayıs 2015 tarihlerinde yapılan 3. Olağan Genel Kurulda, Öz Orman-İş Genel Mali Sekreterliğine tekrar seçildi.

Evli ve 3 çocuk babası.

Zeki Sungur KIZILKAYA
Öz Orman-İş Sendikası Genel Teşkilat Sekreteri
zekisungurkizilkaya@ozorman-is.org.tr
ÖZGEÇMİŞ

1962 yılında Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Büyükeynelli köyünde doğan Kızılkaya 1997 yılından itibaren Yozgat Orman İşletme Müdürlüğü bünyesinde kadrolu işçi olarak çalıştı.

Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Tarım Orman-İş Sendikasının 2. Olağan Genel Kurulunda Genel Teşkilat Sekreteri seçildi. 3 Mayıs 2008 tarihinde yapılan olağanüstü genel kurulda, Tarım Orman-İş, Öz Orman-iş Sendikası'na katılma kararı alındı. Yapılan seçimlerde Kızılkaya, Öz Orman-iş Sendikası Genel Teşkilat Sekreteri seçildi.

9-10 Temmuz 2011 tarihinde yapılan Öz Orman-İş İkinci Olağan Genel Kurulunda Genel Teşkilat Sekreterliği görevine yeniden seçildi. Zeki Sungur Kızılkaya, 14-15 Mayıs 2015 tarihlerinde yapılan 3. Olağan Genel Kurulda, Öz Orman-İş Genel Teşkilat Sekreterliğine tekrar seçildi.

Mehmet ÇELİK
Öz Orman-İş Sendikası Genel Eğitim Sekreteri
mehmetcelik@ozorman-is.org.tr
ÖZGEÇMİŞ

1962 yılında Muğla'nın Köyceğiz ilçesine bağlı Zeytinalanı köyünde doğdu. İlkokulu Zeytinalanı köyünde 1975'te, ortaokulu ise Köyceğiz Ortaokulu'nda bitirdi.

1980 yılında Muğla Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Köyceğiz İşletme Müdürlüğü'nde yangın söndürme işçisi olarak çalışmaya başladı. Vatanî görevini 1982-1984 arasında Balıkesir Burhaniye'de muhabereci olarak yaptı. Askerlik dönüşü Köyceğiz Orman İşletme Müdürlüğü'ndeki yangın söndürme işçiliğine tekrar başladı. Aynı işyerinde daha sonra santral görevlisi, telsiz operatörü, haberleşme hat tesisatçısı ve kule haberleşme işçisi olarak çalıştı.

Sendikacılık hayatı, 2004'ten itibaren Hak-İş Konfederasyonu'na bağlı Tarım Orman-İş Sendikası'nda başladı. Bu dönemde, 2 yıl da Orman Teşkilatında formen olarak çalıştı. Tarım Orman-İş'in 2007'deki İkinci Olağan Genel Kurulunda Genel Mevzuat ve Araştırma Sekreteri seçildi. Tarım Orman-İş'in, 3 Mayıs 2008'deki Olağanüstü Genel Kurulunda Öz Orman-İş Sendikası'na iltihak etmesinin ardından yapılan Öz Orman-İş Sendikası Birinci Olağan Genel Kurulunda, bu sendikanın Genel Mevzuat ve Araştırma Sekreterliğine seçildi.

Öz Orman-İş Sendikası'nın 9-10 Temmuz 2011 tarihinde yapılan İkinci Olağan Genel Kurulunda, Genel Yönetim Kurulu üyeliğine yeniden seçildi. Mehmet Çelik, 14-15 Mayıs 2015 tarihlerinde yapılan 3. Oğağan Genel Kurulda Öz Orman-İş Genel Eğitim Sekreterliğine seçildi.

Amatör düzeyde dalgıçlık, dağ sporları ve avcılıkla ilgilenen Çelik evli ve 1 çocuk babası.

MUĞLA-AYDIN EMEKÇİMİZDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ
KUDÜS İÇİN KENETLENDİK